Informace pro návštěvníky

06.10.2015 10:32
Londýn, Velká Británie - 03.9.2014 - Dnes, Ubisoft oznámil, že Watch_Dogs Bad Blood, nová stažení kus obsahu pro Watch_Dogs®, open-world akční hře rekordní, který prodal-in více než 8 milionů kusů, uvolní 23. září pro držitele Sezónní jízdenky a do 30. září pro všechny ostatní hráče.

Watch_Dogs Bad Blood nabízí zcela nový příběh kampaň v hlavní roli T-bone, brilantní a excentrických hackerské hráči se poprvé setkali v Watch_Dogs, kdo je nyní hratelné poprvé. Kampaň se zabývá T-bone příběh přes 10 nových misí stanovené v nových lokalitách po celém Chicagu. Krátce po událostech Watch_Dogs, Raymond "T-Bone" Kenney infiltruje Blume jeden poslední čas zasadit falešnou stopu v jejich systému. Předtím, než on může zmizet ze sítě, dostává panický telefonát od Tobias Frewer, bývalého kolegy z Blume je CTO prototypů dnech, který je zoufale potřebuje pomoc. Uvedení své vlastní únik v ohrožení, T-Bone se rozhodne pomoci, ale rychle si uvědomí, že podrobnosti o příběhu svého starého přítele nebudou sčítat.


Watch_Dogs Bad Blood také uděluje hráčům přístup k "Street Sweep" smluv, dynamický nový systém vedlejších misí, které nabízí hráčům nekonečné hodiny výzev. Všechny zakázky Street Sweep jsou hratelné v kooperativním módu (přítele nebo veřejných zasedání), nejprve pro Watch_Dogs, který umožňuje dva hráči spolupracovat v boji proti zločinecké skupiny chicago je. Populární on-line "Hacking" režimy a "nenápadné", stejně jako CTO Companion App jsou také plně hratelné jako T-Bone v Watch_Dogs zlé krve.
Kromě toho, Watch_Dogs špatné vlastnosti, krev exkluzivní zbraně, požitky a oblečení, včetně dálkově ovládané auto "Eugene", T-bone je poslední výtvor, který může být upgradován s oběma útočných a obranných výhod.
Hráči hledají včasný přístup k nadcházející Watch_Dogs Bad Blood DLC, stejně jako "přístup povolen balíčku" a "spiknutí!" Digital cesty může ještě zakoupit Season Pass. Pro více informací o Watch_Dogs Season Pass, najdete na adrese: https://watchdogs.com/badblood

Pro nejnovější zprávy o Ubisoft sběratelskou zboží, navštivte a rád stránek www.facebook.com/ubicollectibles~~do

Kontakt

watchdogs 776 794 539 jakub.hrivna@gmail.com